Geen producten (0)

Levering

Wij streven ernaar om je pakket binnen 1-2 dagen na bevestiging van je bestelling te leveren. Wij leveren op alle woonadressen binnen Nederland. Heb je een verkeerd artikel ontvangen, heb je een klacht over een artikel of wil je je geld terug? Dan moet je de artikelen altijd terugsturen naar onze Retourservice.

Bij een bestelling boven de € 50,00 zijn de verzendkosten voor ons!

 

Afhalen?

Dat kan! Je kunt in de winkel tijdens openingstijden de artikelen af halen, betalen gaat dan via pin of contant. Dit bespaart je de verzendkosten.

 

Je hebt 14 dagen om te beslissen of je tevreden bent met het artikel.

Cremido Fashion garandeert dat je voor alle geretourneerde artikelen je geld terugkrijgt, op voorwaarde dat de artikelen in goede conditie worden geretourneerd. Dit houdt in dat de artikelen niet beschadigd, vuil, gewassen, gewijzigd of gedragen zijn en dat alle labels of etiketten nog aan/op het artikel zitten.

 

Zo retourneer je een artikel

Stuur een mailtje naar info@cremido.com en wij zorgen dat je een retourbon en adreslabel krijgt waarmee waarmee je artikelen kunt terugsturen.

Natuurlijk kunt u ook artikel(en) retourneren in onze winkel tijdens openingstijden.

 

Terugsturen via PostNL

Vul de retourbon in, gebruik het voorgedrukte adreslabel in het pakket en geef het pakket met de artikelen die je wilt retourneren af op een postkantoor. Je ontvangt bij het postkantoor een bevestiging dat je het pakket hebt afgeleverd.

Retourkosten zijn wel voor uw eigen rekening.

 

Geld terug

Artikelen die via PostNL of anderzijds worden teruggestuurd, worden zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontvangst van de melding van retour (ingevulde retourbon) verrekend of terugbetaald. Dit is afhankelijk van de betaaloptie waarmee je de artikelen hebt betaald. Uiteraard krijgt u uw geld terug bij retournering in de winkel of wordt met een nieuwe aankoop verrekend.